Thursday, October 20, 2011

Keindahan BersamaMu

Assalamualaikum.

Kali ini saya mahu update satu cerita lama. Tak la lama sangat tapi mungkin agak sudah basi sedikit kerana peristiwa ini berlaku pada bulan Jun 2011 yang lalu. Waktu itu saya agak tidak menitikberatkan perihal meng'update' blog kerana kekangan masa diburu kerja-kerja tesis. Sekarang ini ada masa terluang sedikit jadi haruslah update blog ini cepat-cepat hehe.

Event ini diberi tajuk Keindahan BersamaMu dan berlangsung di sekolah lama saya iaitu Sek. Men. Sains Muzaffar Syah, Ayer Keroh, Melaka. Dikelolakan oleh beberapa orang pelajar daripada beberapa buah universiti tempatan antaranya UTeM, UTP, UMP, UM dan Manipal Medical College Melaka. Pelajar-pelajar yang menyertai program ini adalah terdiri daripada pelajar tingkatan 5 yang bakal menduduki peperiksaan SPM 2011.

Berikut merupakan antara gambar-gambar program Keindahan BersamaMu hasil sumbangan ikhlas daripada saudara Muhammad Aminuddin ..Waktu nie rasa sebak tengok dorang berpelukan minta maaf dekat kawan masing-masing
Pelajar-pelajar tingkatan 5 yang bakal menduduki SPM 2011Bermaaf-maafan & hargailah sahabat anda selagi mereka masih ada..


p/s : Baru dapat berita yang Nenek Lisut sudah meninggal dunia lebih kurang jam 6 petang tadi. Al-fatihah.

No comments:

Post a Comment